#1 26-11-2021 08:24:25

phatoes
Jeune fou
Date d'inscription: 26-11-2021
Messages: 7

UGG Sandaler Lägsta Priset

O'Donnell medger att varumärket är "i det tidiga stadiet" av att konvertera män till Köp UGG Sandaler. Målen inkluderar att övertala fler influencers att lägga upp bilder på sig själva bära skorna på sociala medier eller att ge sig ut i offentliga strategiskt skor som bete för paparazzierna. Ugg riktar sig till alla från "mikroinfluencers" – de med under 10 000 hängivna Instagram-följare – till kändisar, inklusive rapparen Lil Yachty, vars antal följare är i miljoner. I utbyte mot att passivt förespråka Uggs får dessa influencers produkter, eller, om deras publik är robust, pengar.

https://www.neufkanga.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/u/u/uu262.jpg

Berättelsen om UGG Sandaler Rea Online började, på ett inkongruent sätt, på stranden. Stövlarna dök upp på 1970-talet bland australiensiska surfare, som omfamnade dem som en bekväm och varm skor efter surfing. Brian Smith, en australisk surfare som bor i Santa Monica, Kalifornien, såg att de höll på i USA och började importera stövlarna från Australien, sålde dem till lokala surfbutiker och ur en skåpbil vid surftävlingar. Han startade senare Ugg Holdings Inc i södra Kalifornien, där företaget fortfarande är baserat, och registrerade varumärket Ugg.

UGG Sandaler Lägsta Priset är ett varumärke som handlar om lyx och komfort för vardagen. Endast de finaste kvalitetsmaterialen används för att skapa UGG-stövlar och UGG-skor. UGG är den största distributören av fårskinnsskor. Varje sko kommer att kännas bra från det ögonblick du tar på dig den, år efter år. UGGs barnkollektion stoltserar med samma stil och komfort som erbjuds i vuxenlinjen. Från tofflor till stövlar till vardagsskor, UGG Kids kommer att skämma bort fötterna på ditt spädbarn, småbarn eller stora barn. Din lilla kommer att älska känslan av fårskinn lika mycket som du gör.

Och ändå kämpade jag för att hitta en - det som gör Uggs anmärkningsvärt är att de är helt omärkliga. UGG Sandaler Träningsskor Sedan starten på 70-talet har de konsekvent hittat en publik, som regelbundet cyklat in och ut ur modet, utan att någonsin gå iväg. Ugg som företag har utan tvekan försökt att lansera sig själv för den nya generationen – förra året presenterade de samarbeten med kultiga nya gen-märken Telfar, Molly Goddard och Eckhaus Latta – och kanske är denna förnyade A-list-besatthet, som jag initialt tänkt, helt enkelt resultatet av en välgjord PR-strategi.

Med samma anda och känsla som du förväntar dig av Dam/Herr UGG Sandaler, återskapar Classic Revolution Collection klassikern i stildriven design för alla typer av individer. Genom att para ihop djärva och oberäkneliga vänner till varumärket över generationer – inklusive Slick Woods och hennes son, Kim Gordon och hennes dotter Coco, Luka Sabbat och hans pappa Clark – hyllar #UGGLIFE det okonventionella.

www.neufkanga.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB
Traduction par FluxBB.fr