#1 26-11-2021 08:52:26

phatoes
Jeune fou
Date d'inscription: 26-11-2021
Messages: 7

Ostaa Nike Blazer Mid

Tumma kulta nimeltä "Sunset" sävyttää kuvioidut päälliset, ja sitä täydentää kirkkaampi "University Gold" -väri, joka on levitetty nahkapäällystyksiin ja pitseihin. Ostaa Nike Blazer Mid Karvaiset mokkanahkamateriaalit jatkavat kantapään välilehteä, jossa näkyy pölyisen vaaleanpunainen väritys ja kastanjanruskea brändäys. Tummanpunainen tunkeutuu myös vakosamettiprofiiliin Swooshes saadakseen syksyn valmiin ilmeen ja tuntuman. Paljas vaahtomuovikieli ja alustan kumipohja täydentävät ilmettä uudelle naisten tarjoukselle, joka tulee leikkisäksi syksyn sävyillä ja tekstuureilla.

https://www.fitnesskengat.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/1/21sep226.jpg

Klassikko valmistautuu nyt skeittipuistoon uudella Nike SB Zoom Blazer Mid -värillä, joka yhdistää tummanvihreän laivaston. Nike Blazer Netissä Tämän uuden tyylin päälliset on peitetty vihreällä mokkanahalla "Lush Green" -sävyssä. Jopa nauhat ja muhkeat kieli ovat edellä mainitussa vihreässä. ”Midnight Navy” korostaa järjestelyä entisestään sävyttämällä Swooshes-nahkaprofiilin ja kantapään välilehden. Zoom Air -pehmustettu pohjayksikkö, jossa on pitävä kuminruskea ulkopohja, täydentää tätä syksyyn sopivaa, luistelijoiden hyväksymää lookia.

Kuten nimensä viittaa, Niken tuleva "Toasty" -mallisto saapuu ajoissa villapaitasäälle, sillä se sisältää mukavuutta ja lämpimiä sävyjä – kaikki samalla kun käytetään kestäviä materiaaleja. Nike Blazer Parhaaseen Hintaan liittyy nyt keskimmäisen vastineen ja Nike Dunkin kanssa tässä "Move To Zero" -aiheisessa paketissa leijailemalla beige-dominoivaa väripalettia. Kuten kokoelman Blazer Mid, tämä uusi iteraatio koostuu tilkkutyylistä.

Aiemmin julkistetun Nike Air Force 1:n tapaan Blazer-variantti tarjoaa valkoisen pikkukivinahkarakenteen. Tavalliset mokkanahkapäällykset on sävytetty neutraaliksi harmaaksi minimalistisen estetiikan säilyttämiseksi. Kenkä Nike Blazer Mid Sekoitus harmaita Swooshia koristaa sivupuolta, kun taas keskisivuilla on yksi Swoosh-ääriviiva. Värähdys väriä, mini kirjailtu Swoosh ja brändäys kielen etiketissä ovat neon kuuma pinkki. Tuttu valkoinen kumipohja täydentää jälleen yhden tyylikkään Niken designin.

Vaikka sen korkea siluetti on luonnostaan ​​tehnyt Nike Blazer Miesten/Naisten hyvän vaihtoehdon kylmempään vuodenaikaan, mallin sisällyttäminen tulevaan "Acclimate Pack" -pakettiin yhdistää mokkan ja kankaan kestävyyden sekä fleecestä tehdyn sisävuoren tuoman lämmön. . Lisäksi vaalean kuminruskea pohjayksikkö tarjoaa vahvistetun suojan, vaikka se ei tarjoa uusittua kulutuspinnan kuviointia. Köysinauhat, epätyypilliset vetokielekkeet kielessä ja kantapäässä sekä luonnon inspiroima grafiikka selkärangassa lisäävät parin toimivuutta, kun taas “Jade Smoke/Black/White/Sport Spice” -väripaletti tuo esille betonin ja likaa yhtä lailla.

www.fitnesskengat.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB
Traduction par FluxBB.fr