#1 16-06-2022 10:55:15

trothtr
Jeune fou
Date d'inscription: 16-06-2022
Messages: 4

nike daybreak korting sale

Het aanbieden van veel klassieke silhouetten in Golf-vorm will be nike air fear of god goedkoop outlet een enorm succes geweest, aangezien sneakerheads hun liefde voor sneakers zelfs op de green kunnen uiten. Deze Air Max 1 komt met klassieke Air Max dierenprintkwaliteiten met een zwarte schedule gedetailleerd door nepbont tijger overlays. Lichtgroene details vormen een aanvulling op een branding, terwijl golfgraphics op de inlegzolen zijn opgenomen, terwijl een witte rubberen tussenzool en een zwarte golfzool het ontwerp afmaken.

De sneaker heeft hun perfect neutraal ontwerp voorafgaand aan het lenteseizoen hierdoor nike air max 1 kopen online is gemaakt van fine mesh en nubuck met hun wit mesh-ontwerp en hun overlay-systeem dat bestaat uit een parelachtig iriserend materiaal over de zijkanten hierdoor middenvoet dat via grijze nubuck overlays. Marinekleurige tongen tonen "3. 26" als een knipoog naar Air max 90 Day 2022, terwijl hun witte tussenzool, grijze luchtbel en grijs/blauwe buitenzool aan de bodems zijn toegevoegd. Om het ontwerp af te maken, is im or her een zilveren Air Max Day-bedel aan het vetersysteem toegevoegd.

Nike heeft dit mind overgebracht door een lukrake constructie van de schoen, panelen nike daybreak sale outlet in tweeën gesneden om verschillende kleuren lo mengen en schijnbaar willekeurige stiksels toe te voegen. De tussenzool heeft zelfs een gebarsten look, vergelijkbaar met de Off-White Test 2 van vorig jaar. De Air Max 1 "Wabi-Sabi" heeft een palet truck aardetinten, waarbij olijf-, bruine en mosterdkleurige overlays op een witte basis worden gemengd.

Elke lente kunnen Nike- en sneakerfans zich verheugen op Air Max Day time nike daybreak korting sale met een verscheidenheid aan verschillende Air Max-silhouetten inside nieuwe en mogelijk ook terugkerende ontwerpen. Voor 202 is de Air Max a single opgedoken als de eerste uitvoering met een a single op 1 ontwerp. Een sneaker vraagt om hun wit mesh-ontwerp en wordt geaccentueerd door een parelmoer iriserend overlay-systeem aan een zijkanten, terwijl het grijze suède het spatbord hierdoor Nike Swoosh-logo's aan een zijkanten bedekt.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB
Traduction par FluxBB.fr